Over ons

DIT IS SUPSCHOOL DRACHTEN!

Als eigenaar van Supschool Drachten woont Wypkje Hamburg samen met haar man en vier kinderen in de waterrijke omgeving van woonwijk Drachtstervaart in Drachten. Vijf jaar geleden stond ze voor het eerst op een supboard en sindsdien is ze ontzettend enthousiast over deze vorm van sport op het water. Na een aantal lessen kreeg ze steeds meer handigheid en kon ze in een steeds hoger tempo suppen. 

Voor Wypkje is het een sport waar ze erg blij van wordt en daarom raadt ze het iedereen aan. “Je gaat het water op en je komt er ontspannen af, terwijl je ook nog eens een goede workout hebt gedaan. Wat wil je nog meer?” Dit gevoel gunt Wypkje iedereen en daarom is het haar doel zoveel mogelijk mensen ditzelfde gevoel te geven.

Supschool Drachten biedt clinics en trainingen, en verhuurt en verkoopt supboards. Door de persoonlijke ervaringen van Wypkje ben je bij haar aan het goede adres als het gaat om conditie en materiaal. Supschool Drachten is er voor jou wanneer je op zoek bent naar:

Meer weten, specifieke vragen of persoonlijk contact over de vele mogelijkheden? Bel of mail Wypkje Hamburg van Supschool Drachten.

Wypkje Hamburg

Eigenaar Supschool Drachten

Schrijf je nu in

Clinics

Samen actief bezig zijn én genieten op het water met je vrienden, familie, collega’s, klasgenoten of andere geïnteresseerde deelnemers. Boek je clinic als groep of meld je aan als deelnemer.