Suppen op Lefkas

Sup-arrangement naar Lefkas in mei 2023

Supschool Drachten en reisbedrijf Lefkasa, met Nederlandstalige reisleiding, organiseren van 18 – 23 mei 2023 een sup-arrangement op het Griekse Lefkas voor leden en introducees van Supschool Drachten!

Het veelzijdige Griekse eiland ligt aan de westkust van Griekenland en biedt volop sportieve mogelijkheden voor watersport. 

Natuurliefhebbers  kunnen wandelen en fietsen op het eiland, dat in het voorjaar prachtig in bloei staat. Daarnaast natuurlijk genieten van heerlijk Grieks eten en drinken!

Programma

Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag): Vertrek vanaf Amsterdam, aankomst op Lefkas, transfer naar accommodatie en daarna kennismaking en samen dineren bij een Griekse taverne.
Op vrijdag, zaterdag en zondag staan er verschillende dingen op het programma: een aantal keren suppen, wandeling naar de Watervallen bij Nidri, kookworkshop, fietsexcursie etc. We bekijken per dag hoe we dit gaan invullen

Dinsdag 23 mei: terugreis naar Amsterdam. 

De activiteiten naast het suppen zijn allemaal in optie, dus vrije keuze om deel te nemen. Weersomstandigheden kunnen het programma wijzigen om activiteiten op andere dagen te plannen.

Het verblijf

Het verblijf is in een kleinschalig appartementenhotel, direct aan zee aan de rand van het gezellige dorp Nidri. Op basis van verblijf van 2 personen per appartement (aparte bedden, eventueel op aanvraag 2 aparte slaapkamers tegen meerprijs mogelijk) Incl. schoonmaak, handdoeken- en linnenservice, airco + wifi. 

Heerlijke relax-mogelijkheden op het privéstrandje met ligbedden en parasols aan de prachtige Ionische zee met uitzicht op Skorpios en Meganisi. En op loopafstand van de bakker en het gezellige centrum met winkeltjes, restaurants en café’s.

Inclusief

Dit exclusieve sup-arrangement voor 425 euro per persoon is inclusief:

  • Transfer van en naar accommodatie/luchthaven
  • Verblijf in appartementenhotel van 18-23 mei 2023
  • 2 keer Suphuur + instructie
  • Fietshuur 1 dag + excursie 
  • Wandelexcursie naar de watervallen

Exclusief

Exclusief zijn de vliegtickets Transavia Amsterdam-Preveza/Lefkas (indicatie prijs is vanaf 240 euro retour pp. en hoe eerder geboekt, hoe voordeliger!) Ontbijt, lunch en diner zijn voor eigen rekening.

Handige informatie

Datum:

18 – 23 mei

Tarief: 

€ 425,- p.p.

Duur arrangement: 

5 dagen

Extra: 

Vliegtickets zijn niet inbegrepen! 
Als je hulp nodig hebt bij het boeken van de tickets, dan kunnen wij dit voor je regelen.

Agenda

Aanvragen

Clinic Form