Techniektraining

Op je supboard het water van, naar en door de Friese elf steden verkennen! Dat is een bijzondere ervaring die training vergt. SUP11 is een prachtig doel om naartoe te werken, waarbij snelheid, conditie, uithoudingsvermogen en techniek belangrijke aspecten zijn om het doel te bereiken. Wil jij de SUP11 gaan doen en wil je daarbij sportieve ondersteuning? Start je trainingsprogramma met de SUP11-techniektraining van Supschool Drachten!

Persoonlijke ervaring

Als eigenaar van Supschool Drachten heb ik in 2019 en 2020 een etappe van de SUP11 (Dokkum-Leeuwarden) gesupt. In 2021 heb ik in vijf dagen de gehele Elfstedentocht van 220 kilometer volbracht. De tocht is een geweldig doel dat ik persoonlijk kan aanraden wanneer je je supactiviteiten op een hoger plan wilt brengen. 

Wanneer is de training?

Wil jij ook aan je techniek werken? Wil jij leren op snelheid te suppen? Volg dan onze SUP11-training. De SUP11-techniektraining ziet er als volgt uit:  

Hoe kun je je aanmelden? en wat zijn de kosten?

Door het inschrijfformulier in te vullen kun je je aanmelden.

Kosten voor de techniektraining: € 15,- per les
Kosten voor een suptocht/kilometers suppen (inclusief koffie/thee en koek): € 15,- per keer
Je ontvangt hiervoor een betalingsverzoek.

Wil je je inschrijven voor de SUP11, ga dan naar: www.sup11citytour.com, met de kortingscode: SUPSCHOOLDRACHTEN ontvang je 10% korting op het inschrijfgeld.

Wij hebben er SUPer veel zin in!

Agenda

Inschrijven

Aanmelding

Schrijf je nu in

Clinics

Samen actief bezig zijn én genieten op het water met je vrienden, familie, collega’s, klasgenoten of andere geïnteresseerde deelnemers. Boek je clinic als groep of meld je aan als deelnemer.